Livet på landet

Sommarplask!


Elle och Noell utanför vårt hus, sommarplaskar i vattenpölarna och ljuvligaste pionbuketten i mormors tillbringare.

Hej på er i snöyran!

Vid frukostbordet imorse sa Noell att nu får det vara nog, jag vill ha sommar NU ! jag försöker faktiskt att njuta av denna fantastiska vintern vi fått, men nog kan jag hålla med honom, särskilt när jag ser dessa två bilder från sommaren 2009.

Nu ska här målas lite, har ett litet projekt i Elles rum och dagisfria dagar så kan vi passa på att pyssla och slappa lite extra 🙂

Kram/Julia

19 svar till “Sommarplask!

 1. Lilla kullan skriver:

  Härliga bilder. Det blir visst en varm vår, säger de som vet. Då blir det plaska av ska du se…med lera och sånt.haha…
  Kramis gumman

 2. Skatan skriver:

  Hej!

  Ja vilken härlig sommarbild. Vem längtar inte efter sommar, sol och ljus när man ser den?

  Suck…

  Jag intalar mig om och om vintertid att jag är en vintermänniska. Varför är man annars bosatt här uppe?

  Meeen…när våren, värmen och det gröna kommer inser jag var gång vilken hycklare jag är! Tänk att få bo varmare till 🙂

  Snart, snart börjar det tina…

  Ha en fin dag.

  Anna

 3. Härliga sommarbilder!

  Jag tänkte fråga dig, jag blir så nyfiken när du gång på gång berättar om dina fantastiska loppisfynd, jag bor också i Nynäshamn och undrar vart går du på loppis någonstans? Jag tycker jag aldrig hittar något!

  Kram Emily

 4. Pia skriver:

  Vilka fina bilder av herliga sommarplask og pioner:-) Har gang i flera prosjekter for tiden, og dårligt om tid, men har altid tid till at læse dina fantastiska blogindlæg:-)Håper på en tur til Ösmo till sommaren for att besøka din underbara butik.

  Vi hörs:-)

  Kram Pia

 5. Jisses.., vilka härliga bilder Julia!!!
  Visst får man längta till sommaren men inte glömma bort att njuta av vintern:)
  Nu är det så vackert, allt vitt och det tindrar så fint i snön.
  Ja ja, nu låter jag som en vinterälskare men det är bannimej synd och säga att jag är!!!!
  Våren och sommaren är ju dom bästa årstiderna men med åren har jag lärt mig att gilla vintern mer och mer.., så länge jag slipper ut och köra i halka och snöbladd!!!!

  Tack för inspirerande bilder…
  Kramar till dig Julia.
  Marianne

 6. Villa Solberga skriver:

  åh vilka härliga bilder! längtade ju inte mindre till sommaren nu kan jag säga!
  Min 5-åring har frågat flera gånger de sista veckorna -kommer sommaren snart mamma? med längtan i rösten =)

  /Jenny

 7. LiseLotte skriver:

  Stopp och belägg först måste vi ha den mysiga våren. Påsk och allt.

 8. Hwita Villan skriver:

  Nämen sånt där får du ju inte visa ;-)! Åhhh vilken bild… men faktiskt, för mig är det okej med lite vinter till, det är ju ändå en vacker vinter, tycker jag. Och sen gör det inte så stor skillnad för mig, som ligger i soffan och tycker synd om mig själv ;-). Och snart kommer ju bebben, och då kommer vi nog ta några veckor i lugn och ro i husets värme innan vi försöker ta oss ut :-). Men sen – då vill jag ha vååår!!!

  Stor kram Julia, med din fina inspirerande blogg!

  Kram M

 9. Ljuva Drömmar skriver:

  Vilka härliga bilder. Visst längtar jag efter våren nu men är glad att det är en vacker vinter utan regn.
  Just nu tittar jag på när mer snö faller och jag tycker det räcker såhär.

  Tur att man kan drömma sig bort en stund…

  Kram Maria!

 10. Villa Nordåker skriver:

  Jag håller med Noelle, jag vill också ha sommar och sol.

  Härliga sommarbilder.

  Kram
  Malin

 11. Vero skriver:

  Åh, inte för intet man längtar till sommaren…

  Fina härliga bilder. Pionerna vill jag stoppa ner hela näsan i. Under förutsättning att inga myror bor där. Hehe… Har massor av myror i mina.

  Go kväller

 12. Inas skriver:

  Hej Vännen!
  Visst är det härligt med vinter men man kan få för mycket när det är såååå kallt, fast nu är det på väg att bli bättre, vi hade -5° å regn idag??? Så visst ska det bli härligt med vår men det får vänta. Även med härliga bilder. Ha en underbar fortsättning på veckan och goa kramar Ina

 13. NeMa Design skriver:

  Ja när man ser de härliga bilderna så längtar man verkligen till sommaren……åhhhhhh!
  Ha en skön vecka! Kram Malin ♥♥♥

 14. Wow vilka härliga sommarbilder- jag börjar också längta lite.. =)
  Kram /Anna

 15. Under en vind skriver:

  Undebar bild! Håller med din son, jag vill också ha sol och värme!

  Har vägarna uppåt dina trakter snart! Såg att gårdsbutiken är öppen en helg/månad…har du möjlighet att öppna en veckodag om jag mailar dig innan? Vore så mysigt att få se butiken live?

  Har dolt min blogg, din inbjudan ligger kvar sedan sist den var dold så du är välkommen att besöka mig om du har lust!

  Kram kram!

 16. M-Feldt Design skriver:

  Ja man får passa på att njuta av den ”riktiga” vintern. Men nog längtar man till vår och sommar.
  Fin blogg och webbutik, underbara foton.
  Mvh Sarah

 17. Maria skriver:

  Vist är det härligt med sommarbilder! (särsilt sånna här fina och goa… =)

  Men den svenska sommaren nu för tiden som till största delen består av 15 grader och regn längtar jag verkligen inte efter nu, det är så härligt att vara ute och åka spark och skidor och dricka varm choklad ute på en fäll, efter den här trista hösten som aldrig blev vinter är det ju superhärligt nu!!! =)

  kram!

 18. Ja, sommar NU! Snälla!

  Vilken fin blogg + butik du har! Titta gärna in i mina. Kanske mina ljusa vackra fotografier skulle passa i din?!?

  http://www.afiori.com

 19. Anonymous skriver:

  veldig interessant, takk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.