Allrum

Vårt allrum!

Soffbord Elviras värld
Spånkorg med plädar för mig som brukar vara frusen om kvällarna.
Favoritpläden just nu!
Soffa Ikea, väska Tine K
Hej på er!
Här är vårt allrum som jag visat förr. Det slog mig när jag fotograferade att det på en vägg hänger en gammal tavellist som jag aldrig varit förtjust i. En tavelvägg vore riktigt fint att ha istället, så det får bli ett litet miniprojekt regniga sommardagar tror jag.
Hela allrummet kommer att göras mindre på sikt, min arbetsplats flyttas och vårt nuvarande sovrum bli större. Planer och drömmar inför framtiden helt enkelt 🙂 Rummet är idag till för lek, tv- tittande och arbete. På soffan finns alltid en kvilt, lakan eller ett överkast. Väldigt praktiskt 🙂
Angående beslutet så har jag förmodligen kommit fram till det rätta…men jag samlar lite energi först och skriver mer om det en annan dag. Jag tänker följa mitt hjärta, om det sedan är fel eller rätt, det vet jag verkligen inte just nu….
Tack för att ni kikar in här och gör mig glad!
Kram/Julia

16 svar till “Vårt allrum!

 1. Kana skriver:

  Jättemysigt, ÄLSKAR ljuset!! <3

 2. Jenny skriver:

  Ert allrum är jättefint tycker jag. Att följa hjärtat är enda vägen, det blir alltid rätt 🙂 Spännande att höra sedan vad du valt 🙂 Stor KRAM

 3. Elina skriver:

  Vad fint ni har det!

 4. Janne skriver:

  Ååå så lekkert med alt hvitt;) Litt missunelig kjenner jeg.

  Fin dag til deg,
  Klemmer fra Janne!

 5. Janne skriver:

  Ååå så lekkert med alt hvitt;) Litt missunelig kjenner jeg.

  Fin dag til deg,
  Klemmer fra Janne!

 6. Strandkullen skriver:

  Hej! Förstår att du har ett beslut att fatta just som jag hittade dig här…jag lägger mig som följare så får vi se om du är kvar eller ej! En fråga från en som är nyfiken…man läser om att en del här har blivit tillfrågade att blogga någonannanstans! Vad innebär det? Är det för en tidning eller nått? Kan man tjäna pengar då? Du behöver inte svara om hur det går till om du inte vill, men jag blev nyfiken i en strut då blogga är helt nytt för mig och jag tycker att det är så roligt, men jag är såååå oerfaren*ler. MVH semlan

 7. fröken knopp skriver:

  Så underbart fint Julia!!!

  Varmaste kramarna Elin

 8. Å va ljust o fint…o det fina taket med bjälkarna!

  Ha en fortsatt skön vårdag!

  Kram Maria

 9. Signe 1 skriver:

  Ja att följa sitt hjärta är alltid det bästa oavsett vad det blir i slutänden!:-) Du verkar ju vara en riktigt klok tjej så ditt beslut kommer bli kanon,*ler*!!
  Suoerduperfint allrum, lovely!
  KramkramS.

 10. asaahlstrom skriver:

  Hej, jag har följt din blogg länge nu och tycker det är en härlig vit färg du har på väggarna. vilken vit är det? vi håller på att greja med vårt nya lilla bo och jag blir alldeles förvirrad av alla vitakulörer. 🙂

  vänligen/ Åsa

 11. Vintage House skriver:

  Vilket härligt rum så snyggt:)
  kram
  sandra

 12. EmbLeM skriver:

  Himla härligt med takbjälkarna 🙂
  Jag skulle himla gärna få mej en titt runt på din gård genom ett gång bilder. Bild på huset osv 🙂 TYcker du verkar bo så mysigt ^^

 13. Jenny skriver:

  Hej Julia!
  Vad mysigt ni har det i allrummet!

  Ska bli spännande att höra vad du tagit för beslut..

  Ha det bra!

  Kraam Jenny

 14. jeanette skriver:

  såååå fint rom! der koser dere dere tenker jeg!
  ha en fin onsdag!

  stor klem herfra

 15. ert allrum är så fint!! Så ljust och snyggt!
  Kram /Anna

 16. Härligt hemma skriver:

  Jag är ny här i bloggbranschen och jag fastande genast för din härliga inredningstil…så enkelt stilrent, personligt och charmigt!! Erat kök är sååå snyggt :))!!
  Kram Madeleine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.