Trädgård

Majträdgård

 
Ett litet körbärsträd står i full blom just nu.

 
I rabatterna blommar hundratals vita pingstliljor.

 
Plank på gång mot kökslandet. (Visar mer köksland en annan dag, vi har nämligen gjort om)

 
Humlestörar av armeringsjärn, plättlätt och himla snyggt tycker jag.

 
Framför växthuset har vi ett litet parti som får vara. Där växer lupiner och ängsblommor. Nästan som en liten miniäng.

 
Daggkåpan är så otroligt vacker tycker jag, vi har en plätt också den framför växthuset.
 
Hej på er,
 
Några bilder från vår trädgård, så som den ser ut precis just nu! Jag tycker hemskt mycket om den just nu men framåt sensommaren är den på tok för härjad och vildvuxen. Jag ska försöka tämja den lite framöver men en sak i sänder. Just nu är det fokus på kökslandet och planket som ramar in vår lilla gård. Det känns ombonat och trevligt tycker jag. Och håller rådjur och vildsvin ( huuuuu ) på lagom avstånd.
 
Kram Julia

11 svar till “Majträdgård

 1. Åh, så vackert. Gillar att det inte är planteringar i jämna ordnade rader. Och humle på armeringsjärnrör, det ska vi också ordna med i helgen! Humlen är planterad och vi ska beställa armeringsnät och tjocka stavar till våra fyra granitpelare (sedan 53) i trädgården. Som ett litet hus hoppas vi det blir. Älskar allt som är rostigt, fast kanske inte på alla ställen…;-)

  Ha en fin tisdag!
  Camilla/Stilitiden

 2. Vilken härlig lummig trädgård!

  Kram Jenny

 3. Emelie skriver:

  Vilken underbar trädgård du har! När det ibland känns hopplöst att hinna med min egen trädgård och vårt lilla röda torp, så brukar jag kika in till din blogg och drömma om hur fint det kan bli när det är klart!

 4. Anonymous skriver:

  Underbar trädgård du har, Julia!

  Såg ditt inlägg om ”frökenpresent”. Nu min fråga till dig – har du tips på något du säljer i din butik man kan ge till fröken och få så fint inslaget som du visar på Instagram? Vore toppen med förslag – gärna något man kan handla av dig.

  Många kramar
  Heléne i Södertälje

 5. Gammelgård skriver:

  Så mysigt äkta o fint! Så roligt att se trädgårdar där allt inte är tuktat o rakt. (liksom min)
  Du inspirerar!
  Trevlig sommar!:)

 6. Ann Kåge skriver:

  Vilken härlig trädgård ni har och så mycket att vila ögonen på. Helmysigt!
  Kram Ann

 7. Sara skriver:

  Vilken vacker trädgård ni har! Jag gillar när det är lite charmigt vildvuxet på sina håll 🙂

  Kram Sara

 8. Tusen tack snälla rara ni så glad jag blir!

  Heléne, inslagningar fixar jag självfallet! Jag tar tag i att fota lite fina anteckningsböcker jag har och lägger ut i butiken, det tillsammans med en glasvas med blomster tycker jag är himla fint. Eller en sjal om man vet frökens favoritfärg kanske. Jag ska fundera och försöka komma på ngt bra imorgon 🙂 Kram!

 9. Gabriella skriver:

  Bedårande vackert! Charmigt när det är lite vildvuxet också:)
  Kram

 10. donnasandra skriver:

  Så vackert!!!

 11. Cattis Olsson skriver:

  Vilken underbar trädgård! Tack så mycket för de inspirerande bilder…

  Kjamis Cattis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.