Arbetsplats

Det blev en rosa lampa!

Ett stort fång av härliga tulpaner för vemsomhelst glad 🙂

Nyinköpt lampa som hänger lite provisoriskt över bordet. Det återstår en del arbete med elen fortfarande. Stolar i såpad ask blir det och så måste jag loppisfynda två pallar snarast 🙂 Tänker mig en arbetsplats där barnen också får plats.

Jag köpte även en lampa till vardagsrumsdelen men i vitt och med lite annan form. 
Rosa rosa rosa!

Färg fattas men snart så. Så fort jag får hem det så skall väggarna strykas en sista gång.

Älskar denna ljuva bleka rosa nyansen.
Hej hopp!

Kikar in och visar min nyinköpta lampa som hänger i ”arbetsrumsdelen” av utbyggnaden. Jag var iväg en snabbis igår och spontanshoppade den och en annan att ha i vardagsrumsdelen. Jätteroligt med alla fina rara hälsningar. Carlos har verkligen gjort ett himla fint jobb tycker jag.

Idag var vi en sväng till ishallen för det är ju faktiskt  s p o r t l o v  även om nu inte vädret känns så sportlovsaktigt direkt…Och så planterade jag äntligen om alla älskade pelargoner så att det ska bli en härlig vår och sommarfeeling hemma snart. Kanske kanske måste jag inhandla en som blommar också bara för att det är så härligt och faktiskt min absoluta favvoblomma att ha hemma till sommaren.

Min mail fungerar fortfarande inte. Så att ni vet. 

Nu lite matfix här!

Kram Julia

13 svar till “Det blev en rosa lampa!

 1. ansku skriver:

  Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

 2. ansku skriver:

  Så fint! Har samma lampskärm i den färgen fast mindre storlek till bordslampan på fönsterbrädan i vardagsrummet 🙂 Så fina! Suktade efter dessa på höstens Formex! Så hög första minimumorder tyvärr 🙁 Vill ha en till fönsterbrädan i matrummet också 🙂

  Kram/A

 3. Anonymous skriver:

  Åh var finns den lampan i rosa?
  att köpa eller beställa??
  Anna

 4. Ansku, ja helt sorgligt. Har haft kontakt flera ggr och VET att jag skulle sälja men icke. Känns himla trist att vara så liten ibland. Flera leverantörer har jag fått kämpa för hårt.

  Anna, watt och veke!

  Kram

 5. Hanna skriver:

  vackert, vackert.
  Ha en fin kväll
  Hanna

 6. pernilla malmborg skriver:

  fantastiskt fint det blir!
  Löööve rosa jag mä! Man lycklig ända in i själen!
  Ser så fram emot fortsättningen på ert hem i förvandling!

  Kram p.

 7. Hej Julia!
  Så otroligt fint det blir i utbyggnaden! Underbara lampor!
  Kram Anna

 8. Anya skriver:

  I love pictures and I really really like this style of design. It makes every tiny place to have some kind of soul. I don’t understand any word of your beautiful language but some day I will 🙂 I promise. And after I will definitely visit your country because it seems that it’s worthy!

 9. Anonymous skriver:

  Hej på dej Julia!
  Eftersom din mail är ur funktion tänkte jag bara kika in här och meddela att jag gjort inbetalningen angående min Finland beställning! Ha en strålande onsdag!
  Kram, Maria

 10. Anonymous skriver:

  hej igen,vad är det med bleka rosa nyanser???jag kan inte motstå ngt som är rosa.älskade rosa när jag var typ 14-15 och ny har det kommit tillbaka.är 40 nu.tack för en super bra blogg,vårkramar från lilla mej i småland

 11. Anonymous skriver:

  Åhhh var är soffan ifrån?? Kram Anna!

 12. Gabriella skriver:

  Vilket härligt rosa fång, alldeles underbart!

 13. Anonymous skriver:

  Go´kväll i stugan! 🙂

  Älskar att följa din blogg och tittar ofta in här hos dig.

  Undrar var ni beställt era fina fönster ifrån?

  Mvh Tina Wikner i Näske.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.