Livet på landet

Här blir det tjusigt!

Oj så himla tjusigt det blir nu! Älskar gatstenen som Carlos lagt i vår entré. Och som nu fortsätter förbi vårt hus. Ett långtidsprojekt. Men nu när stenen som sattes förra året får fog så kan man verkligen se hur fint det kommer att bli sedan. När det är färdigt. Vi är ju inte sådär jätteförtjusta i gräs så därav mer grus och sten på vår gård. Även om vi såklart har lite gräsmatta också men den kommer att minska ännu mer då kökslandet ska få bli större nu till våren.

 

Hej hopp soliga onsdag!

Tittar in en snabbis nu och visar vad som händer ute på vår lilla gård. Jag ska ta tag i tråksaker som att göra ren kylen och städa undan Påsken. Sen går vi ut en sväng och njuter av dagen. Jag, Belle och Juno.

Ses sen!

J

7 svar till “Här blir det tjusigt!

 1. Jessica skriver:

  Så himla fint blir det! Ingen mössa på C?? ☺️💚😘

  1. Julia skriver:

   Tuffing 😀 Nä men detta var en varmare dag faktiskt än idag brrr…

 2. Anna skriver:

  Så fint! 😍 Ni är så bra på att få ihop helheten i allt ni gör.! Kan du inte visa mer utomhusmiljö? Eller en liten rundtur utomhus på instastories? 🤗 Kram

  1. Julia skriver:

   Taaack 🙂 Jo kan jag väl! Bra ide. Kram!

 3. Annica skriver:

  Fint med gatsten! Men nyfiken hur går det med badrummet?

  1. Julia skriver:

   Ska visa alldeles snart! Kram!

 4. Anonym skriver:

  Så fint, och praktiskt 😉
  Funderar på detta till vår alldeles nya trädgård som vi anlägger från scratch nu. Är gatsten något man kan ge sig på som amatör, eller bör man anlita proffs? Vad säger C om det?

  mvh Anki

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.